Ја користам оваа прилика да Ве известам дека и по 16 часа без електрична енергија, ние граѓаните од населба Радишани сме живи и здрави.

Би сакал да упатам голема благодарност до EVN Macedonia што сè почесто нè уверува и преку реални примери ни покажува дека упорноста во животот се исплати. За возврат, би сакал да ѝ подарам неколку бесплатни слогани, што би ѝ препорачал да ги употреби во идните телевизиски реклами за компанијата.

 • EVN Macedonia: „Запали си свеќа!“
 • EVN Macedonia: „Иде зима. Исцепени дрва да има!“
 • EVN Macedonia: „Системски прекин на сите ваши задоволства.“
 • EVN Macedonia: „Сметката иде, без разлика дали во ноќта се виде.“
 • EVN Macedonia: „Купете си батерии!“
 • EVN Macedonia: „Силно светнал ден, на периоди.“
 • EVN Macedonia: „Греј си душа, само не на струја!“
 • EVN Macedonia: „Тетово“
 • EVN Macedonia: „Легнете си порано, за да не морате подоцна!“
 • EVN Macedonia: „Зимски сон на дрва“
 • EVN Macedonia: „Ноќта е за спиење!“
 • EVN Macedonia: „Кој вели дека сè тече?“
 • EVN Macedonia: „Проблем во ноќта!“
 • EVN Macedonia: „Зимски сон со пречки“
 • EVN Macedonia: „Живот на батерии“