Ноќните линии на ЈСП се поскапи за 5 денари. Не знам дали знаете, но во автобусите „е потопло, услугата е на повисоко ниво и за секој патник следува по еден француски сендвич со Газоoза“. Многумина од вас сигурно се прашуваат, како ЈСП се сетиле на Газоoза, во овие зимски услови, а ние имавме шанса да добиеме ексклузивен одговор од портпаролот на Јавното Сообраќајно Претпријатие:

„ЈСП се грижи за благосостојбата на своите патници и активно придонесува кон доближувањето до европските стандарди. Благодарение на одличната соработка на директорот на ЈСП, Мишо Николчов, градоначалникот на град Скопје, Курцај Трајановски и премиерот на Република Македонија Никула Гробовски, Скопјаните, во автобусите на ЈСП, можат да јадат француски сендвичи и да пијат Газоoза и на 5 степени под нулата, без да им настинат грлцата.“

Амин.