Ме тагираше Стојанче.

Правилата:

  • земи било каква книга во непосредна близина
  • отвори на 123 страница, ако има
  • јасно прочитај ги првите 5 реченици кои почнуваат на страната
  • следните три, после петте, вкуцај ги на блог
  • наведи го насловот и авторот на делото
  • тагни следни 5 блогери

Петре М. Андреевски „Сите Лица На Смртта“

Нозете и ципите меѓу ноктите им се врцрвени од претање. Времето е на прагот од летото и сонцето е слезено на земјата. Мислиш дека и тоа прета во подновената трева на ледината.

Тагирани: Гудбајтс, Xhuli, Кибер Котле, Јован, Уфо