Периодов некако ми се изнасобраа филмови што не можам да дочекам да ги гледам, па паѓам во сè поголемо искушение да почнам да преземам кино снимки.

Сепак, откако ја видов наводно најдобрата кино снимка од новиот Бетмен, решив да си почекам на официјалните DVD изданија. За себе, а и за сите што ги интересира, направив листа на официјалните DVD изданија на некои од новите филмови што мене особено ме интересираат. Па, еве како стојат работите:

*) свесен сум за сите негативни критики

Сите актуелни рецензии на The Dark Knight што беа испромовирани на кајмак.от според мене се избрзани, па и неосновани…