Не знам дали е од невнимание или од неупатеност, ама боде очи.

Макфест го има Леопард во позадина

Макфест постер

Aurora: Mac OS X 10.5 позадина

Aurora: Mac OS X 10.5 позадина

Баш би сакал да знам под која лиценца Apple ја има објавено позадинава и дали всушност ова што го прави Макфест е легално.

Aurora на Flickr