Вчера, случајно го фатив режисерот Игор Иванов – Изи на Канал 103, како зборува за некои од неговите филмови. Ми текна да побарам некои информации за еден негов филм, па го посетив неговиот веб сајт. Разгледав наоколу и стигнав до секцијата за ТВ-реклами. Таму, за некоја реклама што Изи ја работел за фестивалот Браќа Манаки, најдов адаптирана верзија на еден постер за фестивалот, што го имам работено многу одамна за награден конкурс.

Сликичка од адаптираната верзија на мојот постер

Сликичката од адаптираната верзија на мојот постер

тест

Сликичката од адаптираната верзија на мојот постер на сајтот на Изи

Оригиналната верзија на мојот постер за конкурсот на Браќа Манаки

Оригиналната верзија на мојот постер за конкурсот на Браќа Манаки