myspace

Претпоставувам дека и ова е дело на Владата на Република Македонија. Стабилна економија, сериозни институции, респект по социјалните мрежи, задоволни граѓани! ;-)

Сега уште да ги забранат Facebook, Myspace, Hi5, Hi6… во државните инситуции… Што? Mислите дека нема? Алооо… остваруваме!!!