„Mastering Illustrator“ и „Useful Tricks and Techniques for WordPress“ се книги од Smashing Magazine во кои можете да најдете мои текстови. Книгите станале достапни за читање преку Google Books, па поводот за овој краток напис е токму тоа. Во „Mastering Illustrator“ имам пишувано за изработка на графикони со Adobe Illustrator – „Creating Graphs With Adobe […]