написи : Македонија : RSS

Приказ на написи по хронолошки редослед.


Паблишер во Време

Денес Паблишер беше „Веб-сајт на денот“ во дневниот весник Време. Интересно е кога некој го наоѓа за вредно тоа што го правите… Голема благодарност за оваа промоција.

Збогум Он.нет

После речиси 3 месеци натегања си ги исчистив гревовите! :) Го раскинав договорот за WADSL без било какви дополнителни надоместоци, а на мое искрено изненадување ми беше простен долгот за 3462,16MB… Уаааууу… На Он.нет искрено му посакувам да стане подобар па во иднина да успее да ме врати како корисник. Дотогаш, останувам ЗАДОВОЛЕН корисник на […]

Сподели Кино 2.06 / 28.11.2007 – среда / 18 часот / Точка

Овој пат уредник на вечерта е Дарко156. Еве ја најавата од Дарко: Обожавам негативци. Едноставно држат противтежа эа конструктивна дискусија. Еден таков контраш, ако не и најпопуларниот во контекст на web 2.0 е Andrew Keen, автор на блогот The Great Seduction и автор на книгата The Cult Of The Amateur. Со добар дел од неговите […]

Македонски Телекомуникации VS Он.нет

Не ги сакам ни едните ни другите, ама ова што денес ми се случи несомнено ги става МТ во поповолна позиција. Се појави проблем со телефонската линија, па на секој завртен број се активираше пораката „Немате кредит за следните повикувања!“ иако станува збор за пост-пејд претплатнички број. За среќа, бројот за грижа за корисници е […]

Секој викенд… желба имам

… ама никако да ми се оствари. Он.нет никако да се среди…

Кајмакот

Баш супер :-) Сега ќе биде навистина лесно да се промовира било каква вест онлајн многу брзо и ефикасно. Ми се допаѓа сè што се однесува до проектот на Глиша. Верувам дека брзо ќе стане популарен и ќе биде посочен во многу (ако не и сите посериозни) пишани и електронски медиуми. Си добивме локален Digg […]

3Mbps на WADSL

Уфф… се случува повторно. Како би било добро да може да остане засекогаш. Освен во вид на рандом грешка, ваква услуга од Он.нет не гледаме во наредните 5 години. Барем јас така мислам.