Доколку некогаш имате потреба од туристички аранжмани за Египет, во никој случај немојте да помислите на туристичката агенција „Фибула“. Не верувам дека состојбата во останатите туристички агенции во Македонија е драстично поразлична, но бидејќи услугите на „Фибула“ лично ги искусив, за нив и ќе пишувам. Што може да ви понуди „Фибула“? лаги; недоречености; празни ветувања; […]