написи : mkfail : RSS

Приказ на написи по хронолошки редослед.


#ucebnik

Дечки и девојки, што многу знаете да продавате памет по Твитер и останати социјални мрежи. Следниот пат, кога ќе се случи сличен испад како овој со учебникот за петто одделение (а, ќе се случи), помислете каде навистина треба да го инвестирате Вашиот интелект. Наместо да презирате малограѓанштина, соочете се со неа. Засукајте ракави и повратете […]

CableFail

Како е возможно, да треба да потпишам изјава дека не сакам да бидам корисник на CableTel, ако никогаш претходно не сум бил корисник на CableTel? Или некој е многу глуп во CableTel или луѓето откриле фин начин да придобијат корисници. Како откажан корисник на услугите на локалната кабелска телевизија „ТВ Медија“, која пред извесно време […]

Викенд 08090510

Да си го документирам викендов… Благодарение на T-homе, ова беше еден од оние викенди што не ги поминувам пред компјутер. Зошто благодарение на T-home? Па, бидејќи почнувајќи од 12 часот во сабота, 8 мај 2010 год., па сè до вечерта во недела, 9 мај 2010 год. (т.е. до пред малку) имав сериозни проблеми со телефонската […]