написи : Он.нет : RSS

Приказ на написи по хронолошки редослед.


Што треба да знаете за TOTAL, а во One нема да ви кажат

Да ми кажеше некој за овие работи, веројатно немаше да склучам договор со One на 24 месеци. #BadLuckМакедонец за мене, информации за сите останати: Ако склучите договор на крајот од месецот, во сметката за следниот месец ќе ви биде наплатена претплатата за првиот месец од TOTAL. Да, претплатата се наплатува однапред и кога прашав во […]

Збогум Он.нет

После речиси 3 месеци натегања си ги исчистив гревовите! :) Го раскинав договорот за WADSL без било какви дополнителни надоместоци, а на мое искрено изненадување ми беше простен долгот за 3462,16MB… Уаааууу… На Он.нет искрено му посакувам да стане подобар па во иднина да успее да ме врати како корисник. Дотогаш, останувам ЗАДОВОЛЕН корисник на […]

„Напред“

Да ми речеше некој дека после година ипол користење т.н. бродбенд Интернет ќе се вратам на dial-up, ќе му се изнасмеев ама и тоа можело да се случи… ќе помине. Еве еден ретро запис напишан на нецели 56K. Мирис на навталин и три важни новини! По безмалку 2 месеци чекање и неуспешен старт, го раскинав […]

Македонски Телекомуникации VS Он.нет

Не ги сакам ни едните ни другите, ама ова што денес ми се случи несомнено ги става МТ во поповолна позиција. Се појави проблем со телефонската линија, па на секој завртен број се активираше пораката „Немате кредит за следните повикувања!“ иако станува збор за пост-пејд претплатнички број. За среќа, бројот за грижа за корисници е […]

Секој викенд… желба имам

… ама никако да ми се оствари. Он.нет никако да се среди…

3Mbps на WADSL

Уфф… се случува повторно. Како би било добро да може да остане засекогаш. Освен во вид на рандом грешка, ваква услуга од Он.нет не гледаме во наредните 5 години. Барем јас така мислам.