Продавам конфигурација:

Покрај LAN картата што е вградена на матичната плоча, конфигурацијата располага со уште една LAN карта. Конфигурацијата има и дискетна единица и IDE внатрешна кутија за хард диск. Конфигурацијата е во одлична состојба.

Цена: 15.000 ден.