Штотуку се вратив од годишниот одмор, па еве неколку нафрлени мисли и една важна забелешка…


View Larger Map

Брач е супер туристичка дестинација, а Постира е совршено место за одмор. Цените се пристојни, храната позната и вкусна… Хрватскиот туризам е светлосни години пред македонскиот. Доколку некогаш имате потреба од автобуски превоз до Сплит, не купувајте карти од туристичката агенција „Александар“. Имаат крајно непрофесионален однос и валкани автобуси што не се климатизирани.

Подготвив и еден албум од селектирани фотографии, па ако до сега не сте биле во Постира, на островот Брач погледнете што ви се нуди…