Отсега па натаму, на Планетава, нема да се појавуваат сите записи од мојот блог, туку единствено оние од категоријата „MK GNU/Linux планета“.

Ако ме следите преку македонската GNU/Linux планета, отсега всушност ќе следите само дел од содржините на блогот или само оние што се собрани во каналот:

http://pablisher.nicer2.com/category/mk-gnu-linux-планета/feed/

Ако сакате да ги следите сите содржини, тие остануваат достапни преку каналот:

http://pablisher.nicer2.com/feed/

Фала, Глиша!