Вчера, по 19 часот и 30 минути, па се до 4 часот наутро, повторно немаше струја во Радишани. После уникатното искуство што EVN ни го приреди минатиот викенд, за ова можам да кажам дека беше „гола вода“. Што се 8 и нешто часа без електрична енергија?