1. Конечно си го средив блогов;
  2. Му се предадов на Ubuntu;
  3. Привремено го откажав Beryl;
  4. Најдов лек за проблематичниот div (clear:both) во Blogger;
  5. Научив еден начин како се увезуваат емоции на Blogger блог;
  6. Се врзав за Pidgin;
  7. Научив дека најновите драјвери на Nvidia под Ubuntu 7.04, подобро работат доколку е исклучена опцијата „Sync To Vblank“ и тоа, и во OpenGL Settings и во X Server X Video Settings;
  8. Конечно си го средив блогов; :D