Велат направиле подобар енџин, за спектакурана графика и масивни армии… нудат вчудоневидувачка single player кампања… ќе ја вратат магијата на оригиналната игра… Официјалниот веб сајт е функционален, полн е со скриншотови и со два официјални промотивни видео материјали.

Апдејт: Еве ги видеата што Blizzard сè уште не ги хостираат на официјалниот веб сајт. А еве го првото од нив и на YouTube.