слика

Овој пат уредник на вечерта е Дарко156. Еве ја најавата од Дарко:

  • Обожавам негативци. Едноставно држат противтежа эа конструктивна дискусија. Еден таков контраш, ако не и најпопуларниот во контекст на web 2.0 е Andrew Keen, автор на блогот The Great Seduction и автор на книгата The Cult Of The Amateur.
  • Со добар дел од неговите ставови не се сложувам, но сепак многу е корисно кога човек може да слушне/прочита став кој е спротивен на неговиот, едноставно многу помага во понатамошното перцепирање на работите и во разбиструвањето на некои теми.
  • Видеото е презентација/говор поповод неговата книга (The Cult Of The Amateur) пред вработени во Google. Или што би се рекло во Змаевото гнездо.

Видеото на англиски и нема превод, но тоа никогаш не било пречка. :-) Повелете на кино и дискусија.