Коа рече ми тргна со позадиниве… :) Направив уште една, за која лично сметам дека е најсофистицираната досега и која што во себе има многу повеќе уметност, отколку било која претходна. На deviantART е зипот со различните верзии на сликата за вашата работна околина т.е. Десктоп.


3 Bottles by ~monsteer on deviantART