Мислев да напишам многу повеќе за моменталнава ситуација во нашата Република, но подоцна целосно изгубив интерес, од едноставна причина што сметам дека во моментов е многу тешко да се пренесе порака без да биде погрешно сфатена.

Бидејќи не можам јас со зборови, може Raoul Servais со Chromophobia.