Да ми речеше некој дека после година ипол користење т.н. бродбенд Интернет ќе се вратам на dial-up, ќе му се изнасмеев ама и тоа можело да се случи… ќе помине. Еве еден ретро запис напишан на нецели 56K. Мирис на навталин и три важни новини!

  1. По безмалку 2 месеци чекање и неуспешен старт, го раскинав Соло101 договорот со Он.нет
  2. Поднесов приговор за раскинување на договорот за WADSL… во понеделник за исходот…
  3. Видов во каква бирократија се претворил Он.нет
  4. Сите луѓе што ги затекнав во салоните на Он.нет беа дојдени за да си ги раскинат договорите за користење Интернет преку Он.нет
  5. Gimp има супер нов сајт
  6. Излезе нова верзија од Pidgin |белешки за изданието|
  7. Објавена е првата бета верзија од Opera 9.5