Со вкупно 100,000 регистрирани валидни корисници форумот на „Joomla!“ е официјално најголемиот Open Source CMS (Content Management System) форум на планетава! Нешто сум преокупиран со Joomla! во периодов па случајно ми забоде очи веста на насловната. Честитки :)