написи : март 2007 год.

Приказ на написи по хронолошки редослед.


3Mbps на WADSL

Уфф… се случува повторно. Како би било добро да може да остане засекогаш. Освен во вид на рандом грешка, ваква услуга од Он.нет не гледаме во наредните 5 години. Барем јас така мислам.

Off Fest 2007

Не дека навистина постои простор за сомневање, ама сепак сакајќи да си го потврдам тоа што го има објавено plagij.at, прошетав и сликнав кај можев, па еве што излезе од сето тоа. Gotan Project доаѓаат пак, дефинитивно, а на Bebel Gilberto нема кој да `и го ажурира сајтот :) Се надевам, ќе одам и на […]

Македонски јазик(от)

Три Шишиња

Коа рече ми тргна со позадиниве… :) Направив уште една, за која лично сметам дека е најсофистицираната досега и која што во себе има многу повеќе уметност, отколку било која претходна. На deviantART е зипот со различните верзии на сликата за вашата работна околина т.е. Десктоп. 3 Bottles by ~monsteer on deviantART

Seven it is

Последната позадина што ја направив за занимација. Достапна е на deviantART во сите најпопуларни графички резолуции и изгледа фино на големи, а особено е оптимизирана за LCD монитори. Не сум ставил дури ни копирајт ;). Seven It Is by ~monsteer on deviantART

SP 1102

South park 1102 – Cartman sucks

Brief 0.5.1

Конечно си најдов саглам RSS читач за Firefox. Се вика Brief, објавен е на 27 февруари 2007 и Sage може вода да му носи. Има прекрасен интерфејс, го користи матичниот начин на известување на Firefox и што е најважно брз е како струја (како и да биде ова сфатено :) ). Нуди дузина издржани нагодувања, […]