Да ми речеше некој дека после година ипол користење т.н. бродбенд Интернет ќе се вратам на dial-up, ќе му се изнасмеев ама и тоа можело да се случи… ќе помине. Еве еден ретро запис напишан на нецели 56K. Мирис на навталин и три важни новини! По безмалку 2 месеци чекање и неуспешен старт, го раскинав […]