написи : јануари 2008 год.

Приказ на написи по хронолошки редослед.


Книг`о меме

Ме тагираше Стојанче. Правилата: земи било каква книга во непосредна близина отвори на 123 страница, ако има јасно прочитај ги првите 5 реченици кои почнуваат на страната следните три, после петте, вкуцај ги на блог наведи го насловот и авторот на делото тагни следни 5 блогери Петре М. Андреевски „Сите Лица На Смртта“ Нозете и […]

Bee Movie

Е уште ова го немав видено… Анимираниов филм е супер! Некои критичари велат „што може овој филм да им понуди на децата освен блескава анимација и неколку сцени инспирирани од видео игри“, јас би рекол многу повеќе од тоа што било кој анимиран филм им го понудил досега. Но, морам да признаам дека има и […]

Јумла 1.5

Многу новости, многу промени… сè на сè, одлично издание. Подготвив една галерија од инсталацијата набрзинка. Честитки за изданието и само напред. :)

За "MAC" или "PC"?

Има еден релативно глупав веб-сајт кој често го посетувам кога ми е здодевно и обично успева да ми потроши најмногу 5-10 минути од досадата, но денес за прв пат се фатив себеси како всушност читам нешто на Inethouse. Некој корисник решил по 4 години да го надгради компјутерот, па бара мислење од останатите корисници дали […]