написи : февруари 2008 год.

Приказ на написи по хронолошки редослед.


John Miles – Stranger In The City

Artist: John Miles Album: Anthology Year: 1993 Title: Stranger In The City Buildings tower round me like they’re waiting for the kill. For days I haven’t eaten and I really do feel ill. If I cry for help, will you hear my call? If I stumble now, would you let me fall? Won’t you give […]

Најкул во ГНУ/Линукс, го нема во Windows и на Mac!

Навистина интересен запис и дискусија. Блогерот дава одговор на прашањето: Која е најкул работа што можеш да ја правиш користејќи ГНУ/Линукс, а не можеш во Windows или на Mac? Да го надградиш оперативниот систем со најновата верзија легално и без да треба да плаќаш пари Најновата верзија од оперативниот систем да работи побрзо од претходната, […]