написи : јануари 2009 год.

Приказ на написи по хронолошки редослед.


Trust Laser Mini Mouse MI-6600Rp

MI-6600Rp е мал ласерски глушец со високи перформанси. Ако се земе во предвид дека за 900 денари се добива изгледот на Logitech VX Revolution (кој чини над 3000 денари) и висока осетливост и прецизност на речиси секакви површини, тогаш ова е и тоа како исплатлива инвестиција.

Расипани вентилите

Нешто чудно се случува со интернетот на Телеком. Барем кај мене.

За Windows 7

Деновиве постојано се појавуваат разни рецензии за успешноста на првата бета верзија од идниот оперативен систем на Microsoft – Windows 7, па читајќи голем дел од нив почувствував дека треба да се истакнат неколку факти.

Исто

Што прават другите луѓе во оваа држава? Дали читаат книги? Дали гледаат филмови? Дали работат на сопствената едукација?

Како да го доведете Firefox до совршенство?

Firefox е еден од најпопуларните интернет прелистувачи. Го користат многу луѓе во светот. Достапен е на многу светски јазици. Има отворен код. Поддржува додатоци. Еве како со некои од најпознатите персонализации да го направите уште подобар.

The Curious Case of Benjamin Button

Базиран на адаптација на краток расказ од 1921 година, во режија на David Fincher (режисерот на Fight Club, Se7en итн.) „The Curious Case of Benjamin Button“ е апсолутно ремек дело.