Супер е што конечно е среден звукот. Досега, секогаш кога ќе инсталирав Ubuntu одново, имав проблеми со звукот (имав звук, но тој беше претивок или пак немав звук). Супер е што се додадени контроли за одделни звучници; Супер е што е изменет е ефектот на анимирано затворање на прозорци од 9.04 и сега прозорците се […]