Слободен софтвер Македонија и хаклабот КИКА имаа успешна презентација на конференцијата Share 2. Еве некои од фотографиите што успеав да ги направам пред или за време на презентацијата на Игор Стаматовски и Тамара Атанасоска. Инаку, на конференцијата поминавме супер. Имаше одлични презентации, но и такви што беа речиси зборување во празно. Тамара и Игор зборуваа […]