Вечерва во 18 часот и 42 минути на домашниот телефонски број, татко ми, примил повик од бројот 02 3095-948 и бил директно и недвосмислено прашуван за кој градоначалник во општина Бутел би гласал – претпоставувам на локалните избори догодина. После првото следувало и второ прашање, кое татко ми побарал да му го повторат, по што […]