Документирам, за да остане забележано колку локалната власт во општина Бутел на чело со градоначалникот Петре Латиновски, се однесува неодговорно, кога на граѓаните им е најпотребна. Денес решив да се јавам и да пријавам дека откако наврна последниов снег и температурите се спуштија мноoогу под нулата, на улицата 1558 во Радишани ниеднаш не е фрлено […]