Foxkeh banners for Firefox 2

Поминаа 1002 дена од објавувањето на Firefox 1.0 (9. ноември 2004 год.), а (според spreadfirefox.com) резултатот е повеќе од 400 милиони преземања на Интернет прелистувачот со отворен код. Во периодот од појавувањето па сè до денес, Firefox е преземан во просек по 400 илјади пати дневно, иако минатиот месец таа бројка се искачи и над 500 илјади преземања.

Честитки, па догодина нека бидат 800 милиони. :) Зошто да не?

Ако сè уште не користите Mozilla Firefox, направете си го денот посебен. Земете Firefox овде или со клик на симпатичната сликичка погоре.