Култното видео Animator vs. Animator „доби“ и трет дел. Овој пат дејствието е сместено во една апликација за 3D визуелизација… незаборавно :)

Вистината е дека ова видео е победничко на овогодинешниот интернационален фестивал за анимација и компјутерски игри – Animex, во категоријата „Games Design“. Нема директна поврзаност со серијалот Animator vs. Animator, но очигледно дека идејата е слична. Justin Hеnton е авторот на „ESC“.