Слика од анимираниот филм
Е уште ова го немав видено… Анимираниов филм е супер! Некои критичари велат „што може овој филм да им понуди на децата освен блескава анимација и неколку сцени инспирирани од видео игри“, јас би рекол многу повеќе од тоа што било кој анимиран филм им го понудил досега. Но, морам да признаам дека има и многу хумор за возрасни. Го уапсија Стинг зашто без дозвола го користел зборот sting како уметничко име („Mr. Sting have you ever been stung“, ха ха ха… ). И уште еден брилијантен цитат од пред самиот крај на филмот:

Пчелата: …my mosquito assosiate would be able to help you.
Кравата: Is he a lawyer too?
Комарецот: …I was already a blod-sucking parasite… All I needed was a briefcase!