Слободен софтвер Македонија и хаклабот КИКА имаа успешна презентација на конференцијата Share 2. Еве некои од фотографиите што успеав да ги направам пред или за време на презентацијата на Игор Стаматовски и Тамара Атанасоска.

Инаку, на конференцијата поминавме супер. Имаше одлични презентации, но и такви што беа речиси зборување во празно. Тамара и Игор зборуваа за активностите на македонската заедница, за успешните и неуспешните проекти, за КИКА, за НСНД и сл.

И Тамара пишала напис на блогот Сподели знаење.