Што е Acid2?

Уааааууу… Се прашувам да не играло некое copy/paste со сликава што ја имаат објавено на блогов. Што па не го покажале и „About“ прозорецот од IE8 Beta, ако имаат некаква постоечка бета?! Ќе цитирам еден коментар од Neowin:

whats more surprising?
that they didn’t fully support basic web standards before, or that it took them THIS long to do it?

Туку ме заболе за IE… Вчера излезе Firefox 3 Beta 2! Не сум ја тестирал уште… Рецензија има на Mozilla Links.