На блиц едно соопштение. Задутре (25.02.2007, недела) во 17:30 часот по наше време, на FabChannel, концерт имаат Junior Boys. Ретка можност да се чуе како звучи дуово во живо. За тие што немаат врска за што се работи, има 4 песни за слушање на нивниот myspace.
Друга работа… Ако некој знае да го „рипне“ (читај рипува) целиот концерт од оригиналниот веб сајт, убаво би било да го подели :)