Kitsuné Maison, Vol. 3

Далеку од ново, но навистина компактно и модерно. Еден од ретките постари албуми (година 2006), што ги слушам во последно време.

Kitsune Maison, Vol. 3

И конечно мојот личен фаворит – 14. The Whitest Boy Alive – Done With You (ужасно ме потсетува на некои песни на Pink Floyd)

Еве и еден видео запис од истите изведувачи, но за друга песна.

Kitsuné на MySpace