Ова го забележав денеска…

Moneybookers

Мислам дека конечно после многу долго време, сите имаме вистинска причина да се радуваме. Да се надеваме дека по Moneybookers и PayPal ќе го прошири својот бизнис наваму. Доколку ве интересира, погледнете колкави се трошоците за трансфер на средства со помош на Moneybookers.

Ако има некој во Македонија што веќе го користи Moneybookers, убаво би било да ги сподели искуствата овде.