Не дека навистина постои простор за сомневање, ама сепак сакајќи да си го потврдам тоа што го има објавено plagij.at, прошетав и сликнав кај можев, па еве што излезе од сето тоа. Gotan Project доаѓаат пак, дефинитивно, а на Bebel Gilberto нема кој да `и го ажурира сајтот :) Се надевам, ќе одам и на двете.

Инаку, денес имав шанса да го преслушам новиот албум на Bebel, „Momento“ и морам да признаам дека на прво слушање и не остава којзнае колку добар впечаток. Што знам? Некако сè ми е без шарм. Веќе многупати слушнато. Можеби сум грешка.