Три Шишиња

Коа рече ми тргна со позадиниве… :) Направив уште една, за која лично сметам дека е најсофистицираната досега и која што во себе има многу повеќе уметност, отколку било која претходна. На deviantART е зипот со различните верзии на сликата за вашата работна околина т.е. Десктоп.


3 Bottles by ~monsteer on deviantART

Seven it is

Последната позадина што ја направив за занимација. Достапна е на deviantART во сите најпопуларни графички резолуции и изгледа фино на големи, а особено е оптимизирана за LCD монитори. Не сум ставил дури ни копирајт ;).


Seven It Is by ~monsteer on deviantART

SP 1102


South park 1102 – Cartman sucks

Brief 0.5.1

pictureКонечно си најдов саглам RSS читач за Firefox. Се вика Brief, објавен е на 27 февруари 2007 и Sage може вода да му носи. Има прекрасен интерфејс, го користи матичниот начин на известување на Firefox и што е најважно брз е како струја (како и да биде ова сфатено :) ). Нуди дузина издржани нагодувања, овозможува обележување на омилените вести и изгледа како на сликава. Препорака преземајте веднаш :D