Еве неколку од моите фотографии од настапот на Richard Stallman. Штета што на панорамата (на крајот) има неколку грешки. Сепак, воопшто не очекував дека ќе биде можно фотографиите да се спојат, од причина што публиката (нормално) постојано се движеше додека фотографирав. Ама, ги спои, верувале или не, Microsoft ICE (Hugin и Adobe Photoshop CS5 даваа полоши резултати). ;)

Искрено се надевам дека на многумина од присутните, по овој настан, им стана многу појасно зошто е важно да се чува слободата и што тоа во пракса всушност значи.