Импресиониран сум.

Задоволен. Убеден дека ова е најдобриот Бетмен филм досега. Филмот е мрачен, непредвидлив, сериозен, забавен, ни малку наивен и сосема ги оправдува парите што ги заработува. Плус маската на Two Face е брилијантна! А да! Специјалните ефекти се во функција на филмот и не заслепуваат беспотребнo.

Кој не го гледал, да го гледа што побрзо. Еве ја моментално најдобрата скринер копија од филмот.

Особено вредни се линиите што ги изговара Хит Леџер. И ова, не го велам туку така. Еве извадок со едни од моите омилени линии:

Бетмен
00:07:22,002 –> 00:07:23,669
Then why do you want to kill me?

Џокерот
00:07:26,105 –> 00:07:29,865
I don’t want to kill you!
What would I do without you?

Џокерот
00:07:29,866 –> 00:07:38,075
Go back to ripping off mob dealers?
No, no. No! You.. complete me.

Бетмен
00:07:38,076 –> 00:07:40,271
You’re garbage. You kill for money.

Џокерот
00:07:40,272 –> 00:07:42,289
Don’t talk like
one of them. You’re not!

Џокерот
00:07:42,290 –> 00:07:50,066
Even if you’d like to be. To them you’re
just a freak. Like me.

Џокерот
00:07:50,586 –> 00:07:52,030
They need you right now.

Џокерот
00:07:53,597 –> 00:07:59,168
When they don’t,
they’ll cast you out.

Џокерот
00:07:59,169 –> 00:08:05,255
See there are morals, your code…
it’s a bad joke.

Џокерот
00:08:06,127 –> 00:08:08,287
Dropped at the first
sign of trouble.

Џокерот
00:08:10,263 –> 00:08:12,718
They are only as good as
the world allows them to be.

Џокерот
00:08:13,405 –> 00:08:15,323
I’ll show you. When the chips are down

Џокерот
00:08:16,531 –> 00:08:21,446
these civilized people,
they’ll eat each other.

Џокерот
00:08:22,671 –> 00:08:28,055
See, I’m not a monster.
I’m just ahead of the curve.

Бетмен
00:08:38,483 –> 00:08:39,649
I have one rule.

Џокерот
00:08:39,650 –> 00:08:43,113
Oh.. Then that’s the rule you’ll
have to break to know the truth..

Бетмен
00:08:43,114 –> 00:08:44,115
Which is?

Џокерот
00:08:44,116 –> 00:08:47,240
The only sensible way to live
in this world is without rules.

Џокерот
00:08:47,241 –> 00:08:49,812
And tonight you’re gonna break
your one rule.

Бетмен
00:08:50,094 –> 00:08:51,058
I’m considering it.

Џокерот
00:09:39,600 –> 00:09:46,948
You have nothing to threaten me with.
Nothing to do with all your strength.

Џокерот
00:09:48,106 –> 00:09:49,985
Don’t worry.
I’m gonna tell you where they are.

Џокерот
00:09:49,986 –> 00:09:55,180
Both of them. And that’s the point.
You’ll have to choose.