The Sex Education Show

„The Sex Education Show“ е навистина интересна британска документарна серија во продукција на ТВ каналот „Channel 4“, наменета првенствено за тинејџери.

Супер е што постои ваков серијал и што на него слободно можат да се потпрат сексуално неискусните млади луѓе. Серијата е мошне интересна, поставува и одговара многубројни и најразлични прашања во врска со сексот, сексуалната ориентација, половите органи, сексуално-преносливите инфекции, во врска со нормалните и патолошките појави на половиот систем на човекот.

Досега се сработени 6 епизоди од првата и 4 епизоди од втората сезона на серијалот (The Sex Education Show vs Porhography), па ви препорачувам да ги погледнете. Дополнително, на располагање на гледачите им стои и специјализиран веб сајт со дополнителни информации.

Еве торент за преземање на првата сезона и уште еден за преземање на 4-те епизоди од втората сезона.

Пријатно гледање и едукација.

ИЗМЕНА: Посочените торенти за преземање од BtJunkie, се заменети со торенти од The Pirate Bay.