Изработив четири банери за поддршка на протестот против полициската бруталност. Два од банерите се со димензии 125×125 px и се поприменливи за блогови. Третиот банер е поголем и посоодветен за портали. Од него изработив и продолжена верзија за големиот протест в сабота (25.06.2011 год.).

Сите банери, освен последниот, носат на http://protestira.me/. Последниот носи на страницата за настанот на Facebook.

Направив и соодветни блокови од HTML, па вгнездувањето на сајтови е едноставно, колку copy-paste.

Stop za policiska brutalnost

Stop za policiska brutalnost

Stop za policiska brutalnost

Stop za policiska brutalnost

Stop za policiska brutalnost

Stop za policiska brutalnost

Ајде, проширете го зборот, поставете банери и се гледаме в сабота!