Stoned.Angelina е вирус кој датира од почетокот на 1994 година, а Vista е сè уште ранлива на него. Ако Windows како оперативен систем не може да се справи со проблеми стари повеќе од 13 години (од времето пред NT), тогаш како ли ќе се снајде со новите предизвици… Никако! Ете како…

Ова е само уште една потврда дека Microsoft не се грижи за корисниците и нема апсолутно никаква намера да направи ништо подобро за да им ги разубави секојдневијата.

Извор